Snappshot

Je kent ze wel, de wegwerpcamera’s van ‘’vroeger’’. Dit leuke concept van foto’s maken door jullie gasten heeft een upgrade gehad in de vorm van Snappshot. Jullie gasten downloaden onze app, loggen vervolgens in met jullie unieke partycode en hun eigen naam om vervolgens foto’s te maken van jullie leukste en bijzonderste momenten. Deze foto’s worden voor jullie opgeslagen in ons systeem en blijven niet achter op de telefoons van jullie gasten.

Om het feest compleet te maken worden de foto’s live getoond op schermen die op de feestlocatie aanwezig zijn. De foto’s worden chronologisch weergegeven middels een fraai vormgegeven tijdlijn, je kunt ook zien door wie en hoe laat de foto’s zijn gemaakt. Er wordt dus live een eigen fotoalbum opgebouwd tijdens jullie feest! Uiteraard ontvangen jullie achteraf alle foto’s van jullie feest en hoeven dus geen moment te missen!

Snappshot is heel eenvoudig in 3 stappen te installeren door jullie zelf, een computercursus is dus niet nodig. Uiteraard kunnen wij ook schermen leveren, dan wordt alles voor jullie geïnstalleerd.

Willen jullie een alternatief voor een wegwerpcamera, Polaroid of een photobooth? Boek Snappshot dan nu!

Scoor een ticket!

Wil jij zien of de Pegasus Club iets voor je is? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Subscribe to our newsletter