Pegasus Club

Matching people and business

Belangrijk binnen The Pegasus Club  is het behalen van resultaat. Een actieve en doelbewuste houding waarin flexibiliteit en gedreven ondernemen voorop staan. Hierbij denkend aan samenwerken en samen meer willen bereiken.

Zowel mens- als werkgerichtheid zijn twee waarden die in combinatie met betrokkenheid moeten zorgen voor het beste resultaat. Resultaatgericht, innovatie en co-creatie zijn drie woorden die The Pegasus Club omschrijven.

The Pegasus Club verwacht van iedereen een actieve houding om concreet resultaten en/of doelstellingen te halen. De deelnemers geven niet op bij tegenslagen en houden de uitgezette lijnen voor ogen.

De deelnemer van The Pegasus Club houdt van ontwikkelingen en is bereid hierop in te springen. De deelnemer durft wijzigingen door te voeren en denkt na over dingen waar mensen in de toekomst behoefte aan hebben.

The Pegasus Club deelnemer weet de behoefte van zijn klant te vertalen naar een oplossing en is bereid om voor deze oplossing andere deelnemers in te schakelen. Het durven verleggen van grenzen en samenwerkingen om nieuwe ideeën en inzichten te verwerven.

Denk jij bij ons te passen? Neem dan contact op voor de verschillende mogelijkheden.

Why, how, what

Op wedstrijddagen staan wij paraat om onze kennis te delen

Why

De Pegasus Club staat voor plezier en succesvol ondernemen. Samen willen gaan voor meer.

Opgericht door jonge gedreven ondernemers uit Twente die samen de top willen bereiken. De Pegasus Club draagt bij aan het verbinden, ontspannen en zakendoen met elkaar. De creatie van een businessclub als kenniscentrum waar geen vraagstuk te gek is en iedere expertise aanwezig is.

How

Door de samen te werken met FC Twente steunen wij de club en bevinden wij ons in het regionale netwerk van FC Twente.

Een nauwe band met elkaar is wat een businessclub succesvol maakt. Onze evenementen vinden plaats met FC Twente en de businessclubs in het stadion. Door met elkaar samen te werken vergroten we het zakelijke bereik, weten we van elkaar wie we zijn en wat we doen en kunnen we elkaar versterken door met elkaar te groeien.

What

De Pegasus Club is dé businessclub voor jonge ondernemers uit Twente.

In de Pegasus Lounge brengen wij ondernemers bij elkaar. Op iedere wedstrijddag is er een evenement georganiseerd. Samen met Pegasus members en samen met de andere businessclubs bij FC Twente. Naast de wedsstrijddagen organiseren wij extra events om meer synergie tussen de leden te creëren.

Ben je benieuwd wat de Pegasusclub voor jou kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie via sales@pegasusclub.nl.

Ontstaan, missie & visie

Op wedstrijddagen staan wij paraat om onze kennis te delen

Ontstaan

De Pegasus Club is in 2016 opgericht door Charbel Khalil (voorzitter) & Maarten Vazquez (vice-voorzitter) met als doel om ondernemers samen te brengen en optimaal gebruik te maken van elkaars expertise. Na een enthousiaste reactie vanuit FC Twente is er een bestuur gevormd en zijn de plannen voor oprichting in werkelijkheid gesteld. Iedere ondernemer heeft zijn een eigen en unieke route bewandeld naar het succes van zijn of haar bedrijf. Wij geloven dat je de volgende stap kan maken als je leert van elkaar en groeit met elkaar.

”De Pegasus Club is een unieke Businessclub in het stadion van FC Twente waarin het creëren van een netwerk van jonge professionals dat zich thuis voelt bij FC Twente hoog in het vaandel staat. Matching People and Business is daarin ons motto”,

– aldus voorzitter Charbel Khalil & Vice-voorzitter Maarten Vazquez.

Missie

Uit ons motto “Matching People & Business” volgt direct de doelstelling: The First 50 founders of Pegasus.

Wij willen de businessclub laten groeien tot 50 members die allen de titel mogen dragen als founder van de club. Iedere member draagt hier actief aan bij door in zijn of haar netwerk leden te werven en de mogelijkheid te krijgen om de sfeer te kunnen proeven bij de Pegasus Club. Ons doel is om een te groeien als businessclub met ondernemers die complementair zijn aan elkaar en samen succes willen bereiken door middel van regionale binding met FC Twente.

Missie
Visie

Door de juiste ondernemers te verbinden bieden wij de mogelijkheid om iedereen op de hoogte te houden van de laatste zakelijke ontwikkelingen, in contact brengen met de juiste contacten en stimulatie van groei en ontwikkeling van je eigen onderneming. Ontstaan vanuit de kernwaarden: Resultaatgericht, Innovatie en Co-creatie.

Wij geloven zowel in mens- als werkgerichtheid zodat we samen kunnen groeien en de top kunnen bereiken.

Ben je benieuwd wat de Pegasusclub voor jou kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie via sales@pegasusclub.nl.

Board

Op wedstrijddagen staan wij paraat om onze kennis te delen

Het bestuur van The Pegasus Club bestaat uit verschillende ondernemers die ieder een eigen koers hebben gevaren en hiermee unieke ervaringen hebben opgedaan. Zij staan klaar om de leden te ondersteunen en te verbinden met als doel samen te groeien en de samenwerking met elkaar op te zoeken, want samen gaan wij voor het beste resultaat.

 

1 / 3

Charbel Khalil

Voorzitter

Maarten Vazquez

Vice-voorzitter

Gilian Danieli

Penningmeester

Scoor een ticket!

Wil jij zien of de Pegasus Club iets voor je is? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Subscribe to our newsletter